fbpx

PINE BAY HOLIDAY RESORT HOTEL

PINE BAY HOLIDAY RESORT HOTEL

Hotel Pine Bay Holiday Resort 5* otvoren je 1992. godine, a renoviran je 2014. godine.     

PINE BAY HOLIDAY RESORT HOTEL

Lokacija

Hotel Pine Bay Holiday Resort 5* otvoren je 1992. godine, a renoviran je 2014. godine. i nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, koja ima plavu zastavu, 5km od centra Kušadasija, na 45 minuta od aerodoma u Izmiru, i 140 min od aerodroma u Bodrumu Do grada se lako može stići taksijem.     

Sadržaj

Hotel sadrži: ecepciju, lobi, restorani, barovi, 3 otvorena i zatvoreni bazen, bezene za decu, tobogane za odrasle i za decu, mini klub, igralište za decu, prodavnice, Spa centar, igraonicu, terene za odbojku, tenis, košarku, mii fudbal, pikado, bilijar, fitnes, dečjji klub. Bežični internet dosupan je u lobiju hotela.    

Sobe

Hotel ima ukupno 665 soba. Sve sobe imaju telefon, SAT TV, centralnu klimu, minibar, fen, tuš kabinu/kadu, balkon/terasu. Svakog drugog dana se menjaju peškiri I posteljina, a sobe se čiste svakog dana. Porodične sobe imaj dve spavaće, dnevnu sobu i jedno kupatilo.  

Usluga

 All inclusive – „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima – doručak, ručak, užine u toku dana, večera (samoposluživanje – izbor više jela), lokalna bezalkoholna i alkoholna pića, kafa, čaj, kolači, suncobrani i peškiri za plažu. Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, jakuzzi, osvetljenje za teniske terene, frizer, doktor, bilijar, diskoteka, masaža, sef u sobi, sportovi na vodi, usluge pranja veša, telefon i fax.   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, jakuzzi, osvetljenje za teniske terene, frizer, doktor, bilijar, diskoteka, masaža, sef u sobi, sportovi na vodi, usluge pranja veša, telefon i fax. 

PINE BAY HOLIDAY RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje