fbpx

MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA Hotel

  • NASLOVNA
  • MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA Hotel

MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA Hotel

Lokacija: Jedan od najluksuznijih hotela u ovoj regiji otvoren 2011. godine, prostire se na površini od preko 1.000.000 m2.00 do 22.00h, u Maxxi Lendu (za decu) sladoled, voće i kolači od 16.00-17

MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA Hotel

Lokacija: Jedan od najluksuznijih hotela u ovoj regiji otvoren 2011. godine, prostire se na površini od preko 1.000.000 m2. Smešten je na peščanoj, 300 m dugačkoj plaži, udaljen 1 km od centra Beleka i 35 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Glavni restoran, 7 a la carte restorana, 15 barova, poslastičarnica sa proizvodima od belgijske čokolade, 2 snack restorana, 2 dečija restorana, 5 otvorenih bazena od kojih je jedan sa morskom vodom i jedan unutrašnji, jedan dečiji otvoreni i jedan zatvoreni bazen, bioskop, SPA centar, diskoteka, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, bazen za decu sa toboganima, aqua park sa 11 tobogana, grupni časovi plivanja, časovi plesa, kuvanja i pravljenja koktela, profesionalni animatori koji priređuju razne predstave i show programe, fitness, stoni tenis, 9 teniskih terena, joga, pilates, bilijar, zabave na plaži, večernje zabave, wireless internet.

Dečiji klub “Maxi Land” specijalno prilagođen za bebe i decu različitih uzrasta (do 12 godina) sa svojom recepcijom, show programima sa decom, dečiji meni, dečji restoran, igralište, mini disko, mini bioskop, mini luna park, animacija, opremljene kuhinje za majke koje same spremaju hranu deci, "Hipp" organska hrana za bebe (glavni obroci); za tinejdžere u "Game centru" Play Station. Roditelji imaju mogućnost da putem mobilnog telefona ili TV-a posmatraju svoju decu u Maxi Land-u,

Sobe: Standardne suite-ovi su površine cca 80 m2 i poseduju klima uređaj, sef, bežični internet visoke brzine, telefon, LCD TV, mini bar, luksuzno opremljeno kupatilo, bade mantil i papuče, dvd plejer, set za kafu i čaj, za decu do 6 godina mleko, a Nesquik za decu od 7 do 12 godina, bademantili i papuče i za decu, balkon površine cca 15 m2, "pillow menu".

Usluga: Maxx all inclusive „sve uključeno“ – doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, ceđeni sokovi od pomorandže i grejpfruta za vreme doručka, branč svake nedelje, poslastičarnica od 10.00 do 22.00h, u Maxxi Lendu (za decu) sladoled, voće i kolači od 16.00-17.00h, kuglanje, bioskop, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje, izbor više jela). Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restorani (20 eur po osobi), večere na molu, pavoljoni na molu, čajdžinica od 16.00-18.00h (rezervacija), Golf club bar, nargile bar, room service, Nintendo, časovi ronjenja, časovi plivanja, sportovi na vodi, privatni trener za fitness, časovi tenisa i iznajmljivanje profesionalne opreme, masaže, hamam, usluge čuvanja dece.