fbpx

ICE ANGELS Hotel

ICE ANGELS Hotel

Lokacija: nalazi se u centru resorta, pored ski lifta i staze za noćno skijanje, okružuju ga sve najvažnije sportske aktivnosti kao i najveći broj lokala, barova i restorana. god. god

ICE ANGELS Hotel

Lokacija: nalazi se u centru resorta, pored ski lifta i staze za noćno skijanje, okružuju ga sve najvažnije sportske aktivnosti kao i najveći broj lokala, barova i restorana.
Karakterisitke: hotel je izgradjen 2006. god., poslednje renoviranje 2013. god.
Sadržaj: 26 soba, 2 studija, 4 apartmana, restoran, bar, room servis, sef na recepciji (uz doplatu), zatvoren bazen, prodavnice, menjačnica, SPA centar, sauna, jacuzzi, masaža, parno kupatilo, internet Wi-Fi, skijašnica, parking (bez doplate)
Soba (20 m2): kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar, internet Wi-Fi (bez doplate).
Studio (30 m2): sastoji se od jedne prostorije koja ima dva standardna ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini-bar, internet Wi-Fi (bez doplate).
Apartman 1/4 (42 m2): dve spavaće sobe sa dva ležaja, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini-bar, internet Wi-Fi.
Usluga: doručak – švedski sto / večera – meni ili švedskisto (zavisi od popunjenosti hotela)

NAJAM SKI OPREME – POPUST 5%

Ukoliko se odlučite da ove sezone posetite Bugarsku, omogućili smo za vas i popust na najam ski opreme od 5%! Dovoljno je samo da:

  1. posetite ovaj link našeg partnera Skiset
  2. registrujete/ulogujete se sa vašim podacima i
  3. poručite ono što vas zanima!
Na kraju vam preostaje samo da uživate!