fbpx

CASTELLASTVA HOTEL

CASTELLASTVA HOTEL

 Nalazi se u Petrovcu, okružen zelenilom bujnog mediteranskog rastinja, 150m od plaže i mora. Gradska peščana plaža duga 600 metara udaljena je od hotela oko 150m.

CASTELLASTVA HOTEL


Lokacija

 Nalazi se u Petrovcu, okružen zelenilom bujnog mediteranskog rastinja, 150m od plaže i mora. Gradska peščana plaža duga 600 metara udaljena je od hotela oko 150m. Pored gradske plaže u blizini (cca 500 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m. Gosti hotela plaćaju dodatno plažni mobilijar.

Sadržaj

Recepcija, restoran kapaciteta 300 mesta (posluženje – buffet sto, a la card), aperitiv bar, mini teretana na otvorenom i u zatvorenom prostoru u hotelu, prostor za decu (igraonica) na otvorenom i u zatvorenom delu hotela (sa rekvizitima). Hotel ima pokrivenost wirrelless- om u svim zajedničkim prostorijama i površinama (recepcija, lounge bar, restoran, bazen), kao i u svim smeštajnim jedinicama. Korišćenje interneta je besplatno. Hotel poseduje spoljašnji bazen sa barom i ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela. Parking ima 20 tak mesta na raspolaganju i dodatno se plaća.

Sobe

Moderno opremljen smeštajne jedinice, po standardima hotela sa 4* imaju : kupatilo, telefon, TV, klima, balkon, mini bar (uz depozit), besplatni Wi Fi internet. Smeštajni deo hotela je podeljen u 6 delova: Mare, Kate, Eva, Jana, Ana i Lux novi depadans hotela. Tri nova lifta omogućuju gostima lakši i brži prilaz smeštajnim jedinicama. U svom sastavu objekat ima dvokrevetne sobe i lux apartmane u depadansu hotela. Udobne dvokrevetne sobe sa terasom, opremljene su hotelskim sadržajem visoke kategorije i u svom sastavu imaju: klima uređaj, frižider (mini bar), tv sa kablovskim priključkom, telefon, kupatilo i fen. U sobama i apartmanima postoje sefovi. Napomena: sobe su dvokrevetne i ne postoji mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja. Novih 14 lux apartmana pružaju gostima luksuz u konfornom smeštaju, modernom dizajnu i savremenoj opremljenosti.

Usluga

 Polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela.

Popusti i doplate

Dečiji krevetac 8 eura dnevno.
Boravišna taksa 1,5 eura dnevno po osobi.
Boravišna taksa i osiguranje za decu uzrasta 12-18 godina iznose 1 euro po osobi dnevno.
Deca do 12 god ne plaćaju boravisnu taksu.
Osiguranje za decu do 12 god iznosi 0,50 eu dnevno.
Visina boravišne takse menja se u skladu sa opštinskim propisima.
Parking uz doplatu.


CASTELLASTVA HOTEL