fbpx

BELLAGIO RESORT & SPA HOTEL

BELLAGIO RESORT & SPA HOTEL

Hotel se nalazi oko 16km od centra i oko 22km od aerodroma.  

BELLAGIO RESORT & SPA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi oko 16km od centra i oko 22km od aerodroma.  

Sadržaj

Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. bivsi vrlo popularan hotel Panorama Bi+ungalows and Aqua Park u novom ruhu i menadžmentu. Za decu tu su aqua park, bazen, igralište, pet bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park sa 2 tobogana za odrasle i 2 tobogana za decu, terene za razne sportove, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet.  Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko a la carte restorana – Adriano (italijanska kuhinja), Dum Zum (azijska kuhinja) i Popeye Fish Bowl (riblji specijaliteti), Yaldiez (mediteranska kuhinja) i Parrot (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi – Blues Lobby Bar, Fizz Pool Bar, Frisky’s Beach Bar, Cafe De Paris i Jazz Pub.   

Sobe

Hotel u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef. ketler, fen za kosu. Deluxe sobe su veličine oko 32m2. Superior sobe su veličine oko 40m2. Porodične sobe su veličine oko 50m2.   

Plaža

Hotele ima svoju peščanu 250m dugačku plažu sa pontonom dužine oko 400m, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.   

Karakteristike

Hotel je otvoren i renoviran 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga petospratna glavna zgrada i nekoliko šestospratnih zgrada, ponudi ima 450 smeštajnih jedinica.    

Usluga

All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  a la carte restorani (besplatno jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta,  room service, telefon,  masaže, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela, vodeni sportovi. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.    

BELLAGIO RESORT & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje