fbpx

ARMAS GUL BEACH HOTEL

ARMAS GUL BEACH HOTEL

 Oko 1 km od centra Kemera, 55 km od aerodroma Antalija, na peščano-šljunkovitoj plaži (ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni).godine.

ARMAS GUL BEACH HOTEL


Lokacija

 Oko 1 km od centra Kemera, 55 km od aerodroma Antalija, na peščano-šljunkovitoj plaži (ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni). Sastoji se iz glavne zgrade koja se nalazi direktno na plaži i anex zgrade koja se nalazi preko puta ulice. Postoji podzemni prolaz između anex i glavne zgrade, a ceo kompleks je delimično renoviran 2017.godine.

Sadržaj

 Glavni resotran, a la carte restoran, snack restoran u anex zgradi, 5 barova, bazen i dečiji bazen u glavnoj zgradi, kao i bazen za odrasle i decu sa dva tobogana i relax bazen u anex zgradi. Gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, sauna, fitnes, animacija,disko, muzika uživo određenim danima, mini klub, igralište za decu, mini disko.

Sobe

Kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, mini bar (prazan, voda i sok samo prvog dana dolaska), sef (uz doplatu), telefon, balkon. Standardne sobe u glavnoj zgradi su cca 22 m2 za max. 3 osobe. Anex standardne sobe su cca 19-24 m2 za max. 3 osobe.

Usluga

All Inclusive - sve uključeno” (od 10:00 h do 23:00 h) - doručak, kasni doručak, ručak, večera, a la carte restoran (jednom u toku boravka), užine, gozleme, sladoled u određenim terminima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, prema hotelskim pravilima.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna i flaširana pića, sokovi od veže ceđenog voća, sportovi na vodi, Wi-Fi internet, šoping centar, rent a car, sef u sobama, telefon, fax, kopir, poštanske usluge, servis za pranje rublja, spa usluge i masaža, bilijar, igrice i video igrice.

ARMAS GUL BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje