fbpx

ANTIQUE ROMAN PALACE HOTEL

ANTIQUE ROMAN PALACE HOTEL

Hotel se nalazi preko puta gradske peščano-šljunkovite plaže (cca 20 m) na kojoj ima svoj privatni deo. Udaljen je 3 km od centra Alanje, 1 km od regije Oba, a od aerodroma u Antaliji 110 km

ANTIQUE ROMAN PALACE HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi preko puta gradske peščano-šljunkovite plaže (cca 20 m) na kojoj ima svoj privatni deo. Udaljen je 3 km od centra Alanje, 1 km od regije Oba, a od aerodroma u Antaliji 110 km. 

Sadržaj

Glavni restoran na krovu hotela sa prelepim pogledom na okolinu, a la carte otomanski restoran (obavezna rezervacija), bar na plaži, bar pored bazena "Green Bar", bazen sa toboganom, dečiji bazen, relax bazen, aerobik, aqua aerobik, igre u bazenu, fitness centar, stoni tenis, tursko kupatilo, masaže, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, animacija 6 puta nedeljno. Wi-Fi je besplatan, a peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Sobe


Economy sobe  površine od 18-20m² i ovaj tip soba nema balkon,

Standardne sobe površine od 20-22m²

Suit površine 44m². 

Smeštaj

Ukupno 113 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef (doplata), mini bar i balkon, na podu je tepih.

Opšti podaci

Renoviran je 2012. godine i sastoji se iz dva bloka.

Usluga

Ultra all inclusive - sve uključeno - doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna supa od 23.00 do ponoći, užine od 12.00 do 18.00h u baru pored bazena i baru na plaži, kafa, čaj i kolači od 17.00 do 18.00, sladoled 2 puta nedeljno po 1 sat, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića tokom celog dana, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). U baru na plaži (od 09.00 do 19.00) i kraj bazena (od 10.00 do 23.00) se služe samo bezalkoholna pića, čaj i kafa. Takođe je uključena jedna masaža leđa u trajanju od 15 minuta (samo za odrasle).

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Uvozna pića i kokteli od uvoznih pića, sokovi od sveže ceđenog voća, turska kafa, masaže, saune, tretmani, stoni fudbal, sportovi na vodi.

ANTIQUE ROMAN PALACE HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ANTIQUE ROMAN PALACE HOTEL