Ukupno 1 hotel u ovom regionu

bez definisanih cena

Gradovi

Filtrirajte nalaze


Terme Tuhelj

Svojom pozicijom na samom izvoru termalne vode i lekovitog blata, a na samo oko 40 km od Zagreba, TERME TUHELJ predstavljaju jedan od bisera hrvatskog kontinentalnog turizma.
Wellness centar Termi Tuhelj obuhvata najveći Svet sauna u Hrvatskoj, dok se u SPAeVITA centru nege i lepote koristi lekovito mineralno blato koje se ubraja među najbolja lekovita blata u Evropi.
Vodena planeta predstavlja pravu atrakciju sa bazenom sa talasima, dečijim bazenom sa 4 tobogana i vodenim topovima, dečijim bazenom za najmlađe kupače sa vodenim igračkama, relax bazenom sa vodenim gejzirima, slapovima i vodenim masažama, sporom rekom dugom 250m sa dve lagune i podvodnim masažama, 5 tobogana i Coctail barom na vodi. Unutrašnji kompleks sadrži bazen, dečiji bazen, terapeutski bazen sa podvodnim zvučnicima i reflektorima za terapiju zvukom i bojama, wellness bazen sa atraktivnim vodenim efektima – dva whirpoola, vodeni slapovi, podvodne masaže.
Još jedna osobenost Termi Tuhelj su bazeni na izvoru, tj. 2 međusobno spojena bazena na samom izvoru termalne vode koji čine prirodno kupalište idealno za opuštanje i potpunu regeneraciju tela i duha.

Terme Tuhelj

Well 4

pozovite nas za informacije o cenama