Ukupno 1 hotel u ovom mestu

bez definisanih cena

Filtrirajte nalaze


VARS

mesto VARS

Vars zajedno sa Risoulom (Foret Blanche), sa 180km ski staza predstavlja najveće skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa (Hautes Alpe). Skijalište je vrhom Pic de Chabrières (2750m) podeljeno na 2 dela. Ovaj deo krasi bujna vegetacija, vrlo neobicno za alpska skijališta niske nadmorske visine. Centar karakteriše preko 300 sunčanih dana godišnje, a položaj i veličina planinskog masiva osigurava dovoljno snega u zimskim mesecima.


Ukupna dužina staza od 180 km rasporedjena je na: 17 zelenih, 40 plavih, 37 crvenih i 10 crnih staza. Staze su povezane sa 56 ski liftova i tanjira. 1 snowpark se nalazi u isoul-u I jedan je u Vras-u. Skijalište karakteriše izuzetno dobra pokrivenost topovima za veštački sneg i kvalitetno sređivanje staza. Vrlo raznovrstan ski centar i nudi veliku mogućnost izbora za sve vrste skijaša i boardera.


Vars - je udaljen svega 50-tak km od Briancona. Idealan za početnike i srednje iskusne skijaše. Takođe nudi možda i najbolje freeride mogućnosti u ovom delu Alpa. U srcu skijališta Les Claux nalaze se brojni restorani, sportske radnje i servisi, supermarketi, restorani, pizzerie, i nekoliko noćnih klubova i pubova. Sportski sadržaji uključuju bazen, klizalište, squash teren i saune. Tu je i speed skijaška staza na kojoj je moguće postići brzinu do 160 km/sat. U ponudi su još paragliding i letovi helikopterom, vožnja motornim sankama i sankama sa psima.

PRA SAINTE MARIE 3

pozovite nas za informacije o cenama