Ukupno 1 hotel u ovom mestu

bez definisanih cena

Filtrirajte nalaze


SERRE CHEVALIER

mesto SERRE CHEVALIER

SER ŠEVALIJE - Dolina Serre Chevalier Briancon je deo najvećeg skijaškog područja u južnim francuskim Alpama sa 410 hektara staza i poznatim arišnim šumama. Tri autentična planinska sela povezuju se s gradom Briancon. Odlični snežni uslovi, puno sunca i čist vazduh.


Serre Chevalier ima 250 km staza na visinama izmedu 1.200 i 2.830 metara. Skijaško podrucje Serre Chevalier jedno je od 10 najvećih u Evropi i peto u Francuskoj:
- 63 ski lifta (2 žicare, 5 gondola, 21 sedežnica, 32 ski-lifta).
- 81 ski staza: 13 crnih, 30 crvenih, 25 plavih i 13 zelenih (80% ih je na nadmorskoj visini iznad 2.000 metara). Veći deo skijališta pokriven je i topovima za veštačko osnežavanje.
- U predelu Villeneuve nalazi se Snowpark na nadmorskoj visini od 2.200 metara. Sastoji se od 3 različita podrucja ( za početnike / za srednje / za napredne ), I idealno je mesto za freestyle.
Za skijalište je specifično da se plave staze nalaze na većoj nadmorskoj visini. Početnici i slabiji rekreativci, pri povratku do smeštaja, verovatno će morati koristiti gondolu.
Pored velikog izbora staza za sve ukuse, Serre Chevalier će ljubiteljima off-piste skijanja ponuditi sjajne mogućnosti. Najveći deo off-piste ruta je dostupan žičarama bez, ili uz minimalno pešačenja. Infrastruktura je raznovrsna, od starih 2- i 3-sedežnica pa do najmodernijih 6-seda.
U poslednjih 10-ak godina skijalište je dosta modernizovano. Povezanost staza je dobra, ski bus saobraća relativno često (uz doplatu 3€, osim u slučaju kada su zbog lošeg vremena neke žičare zatvorene).


U ponudi su još: noćno skijanje,
“FIRST TRAKS” otvaranje skijaških staza sa skijaškom patrolom pre svih ostalih,
“XXL SKI” je izbor liftova otvorenih od 8:30 za dodatno skijanje,
zona “BRUTS DE NEIGE” za sigurno skijanje na svežem snegu,
SKI-MOJO,
SNOOC kombinacija ski-touring i sankanja,
SNOWKITE, SKI-JOERING, vučeni konjem ili ponijem na posebno pripremljenim stazama,
VOŽNJA NA LEDU, KRPLJANJE
NORDIJSKO SKIJANJE I BIATHLON,
PAINTBALL na snegu, FATBIKE, vožnja na sankama sa psima

SIGNAL DU PROREL 3

pozovite nas za informacije o cenama