Ukupno 3 hotela u ovom mestu

sa cenom od 95

Filtrirajte nalaze


MATREI

mesto MATREI

Ovo područje nalazi se u nacionalnom parku Höhe Tauern sa preko 200 vrhova visokih iznad 3.000 m. Tu se nalaze najviše planine Austrije - Grossglockner sa 3.798 m i Großvenediger s 3.674 m.. Osim prekrasne očuvane prirode, raznovrsnog biljnog i životinjskog sveta, regija je kolevka austrijskog alpinizma i dobrog skijanja.


Mikroklima osigurava obilje sunca, niske temperature i mnoštvo snega. Staze su ipak pokrivene i sistemom za vesatcko osnezavanje, tako da sezona traje od kraja novembra pa sve do maja.


U mestu se nalaze restorani, barovi, prodavnice, natkriveno igralište za tenis, disco. U ponudi je atraktivna vožnja u zaprežnim sankama i osvetljena staza za sajkanje.


Za sezonu 2019/2020 očekuje se otvaranje nove 6-sedežnice Glocknerblick sa zaštitnim staklom od vremenskih uslova i grejanjem sedišta u Kalsu kao I otvaranje nove staze Adler Lounge do Matrei-a.


Nadmorska visina: 976m - 2.621m


Skipas SkiHit: 350km staza Ski regija Grossglockner Kals Matrei: 110 km ski staza, 14 ski liftova od 975 do 2.621 m, 90 % staza pokriveno je veštačkim osneživanjem. Osnovni skipas SkiHit važi za Mölltaler Gletscher & Ankogel, Kals-Matrei, Sillian, Hochpustertal, St. Jakob i pokriva 350 km staza.


Udaljenost od Beograda: 780km


KAKO DO SKI CENTRA: Beograd - Zagreb - Ljubljana - tunel Karavanke - Villach - Spittal - Linc - Matrei

GOLDRIED 3

cena već od 95 €

GOLDRIED PARK 3

pozovite nas za informacije o cenama

HINTEREGGER 4

pozovite nas za informacije o cenama