Ukupno 3 hotela u ovom mestu

sa cenom od 371

Filtrirajte nalaze


MATREI

mesto MATREI

MATREI - Ovo područje nalazi se u nacionalnom parku Höhe Tauern sa preko 200 vrhova visokih iznad 3.000 m. Tu se nalaze najviše planine Austrije – Grossglockner sa 3.798 m i Großvenediger s 3.674 m. Osim prekrasne očuvane prirode, raznovrsnog biljnog i životinjskog sveta, regija je kolevka austrijskog alpinizma i dobrog skijanja.
Mikroklima osigurava obilje sunca, niske temperature i mnoštvo snega. Staze su ipak pokrivene i sistemom za vestacko osnezavanje, tako da sezona traje od kraja novembra pa sve do aprila.


U mestu se nalaze restorani, barovi, prodavnice,pokriveni teniski terene, disco. U ponudi je atraktivna vožnja u zaprežnim sankama i osvetljena staza za sankanje.


U Kalsu se nalaze odlične staze za početnike i tamo radi nekoliko ski škola.


Za Zimu 2019/2020 očekuje se otvaranje novog 6-seda Glocknerblick sa zaštitnim staklom od vremenskih uslova i grejanim sedistima u Kalsu, kao I otvaranje nove staze Adler Lounge do Matrei-a.


Nadmorska visina: 976m - 2.621m Skipas SkiHit: 350km staza


Ski regija Grossglockner Kals Matrei: 110 km ski staza, 14 ski liftova od 975 do 2.621 m, 90 % staza pokriveno je veštačkim osneživanjem. Osnovni skipas SkiHit važi za Mölltaler Gletscher & Ankogel, Kals-Matrei, Sillian, Hochpustertal, St. Jakob i pokriva 350 km staza.


Ski PASS SKI HIT KÄRNTEN/OSTTIROL vazi i za skijaške centre Sillian, Grossglockner resort (Matrei-Kals), Lienz, St Jakob, Obertilliach, Kartitsch, Mölltaler Gletscher i Ankogel Bergbahnen Mallnitz.


Udaljenost od Beograda: 780km


KAKO DO SKI CENTRA: Beograd - Zagreb - Ljubljana - tunel Karavanke - Villach- Spittal - Linc- Matrei


Naša ponuda u PDF-u:

GOLDRIED

cena već od 567 €

GOLDRIED PARK

cena već od 987 €

HINTEREGGER

cena već od 371 €