Ukupno 3 hotela u ovom mestu

bez definisanih cena

Filtrirajte nalaze


Katschberg

mesto Katschberg

Kačberg (Katschberg) je skijalište na granici pokrajina Koruška i Salzburg, u regija Lungau. Zbog lakog pristupa i lepo uređenih staza posećuje ga sve veći broj skijaša. Skijalište pripada području Kačberg i nalazi se na dva vrha, “Aineck” 2220 m i “Tschanek” 2030 m. Ima ukupno 70 km staza, 16 ski liftova. .Većina padina (oko 70 km) smatra se umerenim, a za početnike su dostupne lagane staze (10 km). Za ambiciozne takođe oko 10 km izazovnih crnih staza.


U podnožju se nalazi mesto Katschberghohe na 1641m/nv odakle polaze sve žičare. Kačberg ima nekoliko après ski barova, prodavnica, diskoteku i brojne ski škole. Prednost skijališta Kačberg su široke staze na kojima gotovo nikada nema gužvi, i to je sigurno jedan od razloga zašto porodice sa decom biraju ovo skijalište za svoje zimovanje. Ono po čemu se Kačberg definitivno izdvaja je briga za najmlađe. Tako na samom skijalištu na nekoliko mesta postoje uređena igrališta za decu, a na stazama su postavljene razne zanimacije za najmlađe. Katschi je maskota skijališta. Tu je ekskluzivni dečji zabavni park sa mini-jet i likovima iz crtića. Trend, Aineck “zabavni park” s “Half-Pipe”, “Pro-Jump”, “High jump” , “Slide”


Nadmorska visina: 1450m - 2220m. Skipas Oberlungau: 150km staza u okviru područja: Katschberg-Aineck, Grosseck-Speiereck, Fanningberg do Obertauern. Skipas Topski Kärnten Gold: preko 840km staza na 24 skijališta u Koruškoj i 7 skijališta u Istočnom Tirolu. Udaljenost od Beograda: 700km


KAKO DO SKI CENTRA: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Karavanke - autoput za München - izlaz Renweg - Katschberg

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION 4

pozovite nas za informacije o cenama

FALKENSTEINER CRISTALLO 4

pozovite nas za informacije o cenama

KATSCHBERGERHOF 4

pozovite nas za informacije o cenama