Ukupno 1 hotel u ovoj zemlji

sa cenom od 59

Regije


Mađarska

Segedin

Segedin

Segedin se nalazi u južnom delu Mađarske, na ušću reka Moriš i Tise, u blizini granice sa Srbijom. Zbog velikog broja sunčanih sati u toku godine često ga nazivaju i „grad Sunca“. Danas se grad prostire na obe obale reke Tise i predstavlja najveći grad na ovoj reci.


Banja Đula

Banja Đula

Banja Đula se nalazi na jugoistoku Madjarske i jedan je od najstarijih i najpoznatijih banjskih i termalnih centara u Madjarskoj. Poznata je po svojih šest termalnih izvora, a termalna voda u banji se preporučuje za lečenje poremećaja motorike, nervnih bolesti, kod poremećaja pri varenju i ginekoloških problema. Banja Đula je udaljena od Beograda 350 kilometara.

Kupališni kompleks Varfurdo sa svojih 19 bazena je smešten u parku koji je star 200 godina na površini od oko 8,5 hektara....


Budimpešta

Budimpešta

Budimpešta, “kraljica Dunava”, je grad kojeg odlikuje kultura koja osvaja i zavodi, prelepa arhitektura koja se vidi na mnogobrojnim istorijskim zdanjima, mostovi i elegantni bulevari okruženi drvoredima. Na svakom koraku oseća se romantična atmosfera koja Budimpešti daje pariski status medju istočno-evropskim zemljama.

Ramada Resort 4*, luksuzni hotelski kompleks sa jedinstvenim Spa, Wellness i Fitness centrom kao i jednim od najvećih zatvorenih vodenih parkova u Evropi, otvoren...


Morahalom

Morahalom

Ovaj gradić, oko 20 km udaljen od Segedina, razvio se kao turistički centar zahvaljujući kompleksu od ukupno 15 termalnih bazena Eržebet, koji osim zdravstvene i wellness ponude nude i mnoštvo vodenih aktivnosti.