Ukupno 2 hotela u ovom regionu

sa cenom od 25

Gradovi

Filtrirajte nalaze


Sveti Martin na Muri

region Sveti Martin na Muri

LIFE CLASS TERME SVETI MARTIN, smeštene u očuvanom prirodnom okruženju gornjeg Međimurja, na poznatom međimurskom vinskom putu, predstavlja jedinstven kompleks u kontinentalnoj Hrvatskoj, idealan za wellness i opuštanje, sport i aktivan odmor, kongrese i team building.


Središte kompleksa čine zatvoreni bazeni sa termalnom vodom temperature od 29 do 36 stepeni , aqua park, wellness centar i gastro punktovi. U letnjim mesecima gostima je na raspolaganju ukupno 4.000 m2 vodenih površina, aqua park, peščana plaža za decu, gusarski brod, whirpooli, aqua bar i ostale atrakcije. Resort nudi širok spektar wellness usluga temeljenih na principu tradicionalne medicine, savremenih lečilišnih znanja i modernih beauty i wellness metoda – finske saune, bio sauna sa hroma terapijom, parno rimsko kuupatilo, Laconium rimska sauna sa vodenim efektima, Kneipp kupke za dve osobe, hladni bunar, ledena Fontana, 2 tuša iznenađenja, 6 prostorija za individualne, kraljevske, kao i romantične masaže, Vichy spa suite sa ritualima blatom, čokoladom, medom, Aqua spa suite sa vodenim ležajima, hromo terapijom i zvezdanim nebom. Gostima su na raspolaganju i teren sa 9 rupa koji se nalazi odmah pored hotela i koristi se tokom cele godine, staze za šetnju, trim staze, biciklističke staze, tereni za tenis, odbojku na pesku, rukomet, košarku, aqua aerobic, fitness, pilates, yoga.


Glavni obroci se služe u ukusno uređenom pansionskom restoranu Mira sa međunarodnom kuhinjom i internacionalnim jelima. Pored toga, tu je ekskluzivni Steak House Martin s vrhunskim kulinarskim specijalitetima., picerija i fast food, café bar i pab.


Naša ponuda u PDF-u:

Sveti Martin na Muri

Regina

cena već od 25 €

Spa Golfer

cena već od 34 €