Ukupno 3 hotela u ovoj zemlji

sa cenom od 25

Regije


Hrvatska

Republika bivše Jugoslavije, nezavisnost proglasila 1991. god. Nalazi se na jugoistoku Evrope, a na zapadu ima izlaz na Jadransko more. Broj stanovnika 4.496.000. Glavni grad je Zagreb, a veći gradovi su Rijeka, Osijek, Spli. Valuta je Kuna.

Turizam je značajna privredna grana Hrvatske. Poznati turistički centri su Istra sa gradovima Poreč i Umag, kao i Dalmacija sa gradovima Split i Makarska.

Posebna turistička znamenist je grad Dubrovnik, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Sveti Martin na Muri

Sveti Martin na Muri

LIFE CLASS TERME SVETI MARTIN, smeštene u očuvanom prirodnom okruženju gornjeg Međimurja, na poznatom međimurskom vinskom putu, predstavlja jedinstven kompleks u kontinentalnoj Hrvatskoj, idealan za wellness i opuštanje, sport i aktivan odmor, kongrese i team building.

Središte kompleksa čine zatvoreni bazeni sa termalnom vodom temperature od 29 do 36 stepeni , aqua park, wellness centar i gastro punktovi. U letnjim mesecima gostima je na raspolaganju ukupno 4.000 m2 vodenih površina,...


Terme Tuhelj

Terme Tuhelj

Svojom pozicijom na samom izvoru termalne vode i lekovitog blata, a na samo oko 40 km od Zagreba, TERME TUHELJ predstavljaju jedan od bisera hrvatskog kontinentalnog turizma.

Wellness centar Termi Tuhelj obuhvata najveći Svet sauna u Hrvatskoj, dok se u SPAeVITA centru nege i lepote koristi lekovito mineralno blato koje se ubraja među najbolja lekovita blata u Evropi.

Vodena planeta predstavlja pravu atrakciju sa bazenom sa talasima, dečijim bazenom sa 4 tobogana i vodenim topovima, dečijim...