Ukupno 4 hotela u ovom regionu

bez definisanih cena

Gradovi

Filtrirajte nalaze


ST.PETERBURG - MOSKVA

region ST.PETERBURG - MOSKVA

Sankt Peterburg ranije Petrograd , Lenjingrad je grad u severozapadnoj Rusiji koji nosi status federalnog grada i administrativnog centra Lenjingradske oblasti i Severozapadnog federalnog okruga.
Posle Moskve, Sankt Peterburg je drugi po broju stanovnika, i drugi po važnosti ekonomski, industrijski, naučni i kulturni centar Rusije. Nalazi se na ušću reke Neve u Finski zaliv (Baltičko more), što ga čini i važnim trasnportnim i trgovačkim centrom.


Moskva je glavni i najveći grad Rusije. Nalazi se na obalama reke Moskve,velikoj Ruskoj niziji, prosečno na oko 120 m nadmorske visine, i obuhvata površinu od oko 1100 km². Broj stanovnika brzo raste i broji oko 13 miliona stanovnika. Moskva ima status grada federalnog značaja. Administrativno se deli na 10 okruga koji se dele na mnogobrojne područne uprave.
Moskva je takođe veliki ekonomski i trgovački centar, dom velikog broja milijardera. U 2007. godini Moskva je drugu godinu za redom proglašena za grad koji je najskuplji na svetu. Grad je nazvan po reci (prevod sa staroruskog"grad uz reku Moskvu"). Pravo poreklo imena je nepoznato ali ipak postoji nekoliko pretpostavki. Jedna pretpostavka govori o tome da ime dolazi iz drevnog finskog jezika i znači "mračan" ili "zamućen". Moskvu je osnovao Jurij Dolgorukij 1147.godine.

ST.PETERBURG - MOSKVA

MOSKVA / DELTA 4

pozovite nas za informacije o cenama

Moskva / Vega Hotel & Convention Center 4

pozovite nas za informacije o cenama

Oktjabrskaja/Delta 4

pozovite nas za informacije o cenama

Park Inn Pulkovskaya / Delta 4

pozovite nas za informacije o cenama