Ukupno 7 hotela u ovom regionu

bez definisanih cena

Gradovi

Filtrirajte nalaze


Maldivi - Putovanje 2021

region Maldivi

Maldivi su ostrvska država u Indijskom okeanu, jugozapadno od Indijskog poluostrva. Sastoje se od oko 1200 ostrva grupiranih u 26 atola, među kojima je oko 200 naseljenih, a daljnjih 80 se koristi samo za turizam. Glavni grad Maldiva je Male. Nalazi se u centralnom delu biserne ogrlice. Ostrva koralnog porekla obiluju bujnom vegetacijom tropskog pojasa, belim sitnim peskom i kristalno čistim morem, tako da je ronjenje u vodama Maldiva fascinantan doživljaj. Turizam na Maldivima je koncipiran tako da je svako ostrvo jedan hotel, tj. odmaralište samo za sebe, što pruža gostima pravi užitak posebnosti i izuzetno mirnog i tihog odmora.
Maldivi su od Srbije udaljeni 6.948 km. Transport do Maldiva je iskljucivo avionski. Ponte travel vam sa zadovoljstvom moze pomoci da odaberete avio kartu prema vasim kriterijumima.
Etnički identitet stanovnika Maldiva predstavlja mešavinu kultura naroda koji su se naselili na ostrvima, utopljenu u jednu veru i jezik. Najraniji doseljenici su verovatno bili iz južne Indije i Šri Lanke. Ti doseljenici su imali jezički i etnički karakter Indijskog potkontinenta i nama su danas poznati kao etnički Divehi ili jednostavno Maldivci.
Preporučujemo konzumiranje isključivo flaširane vode.
Klima na Maldivima je tropska i monsunska, sa kišnim periodom i sa više od 300 sunčanih dana godišnje.
Valuta koja se koristi na Maldivima je Maldivian Rufiyaa. 1 Maldivian Rufiyaa je oko 0,059 evra.
Pozivni broj na Maldivima je +960.
Vakcinacija za boravak na Maldivima nije potrebna.
Na aerodrom Male sleću svi internacionalni letovi iz Evrope, pa se odatle dalje transferišu do svog izabranog hotela. Na Maldivima ima još 10 lokalnih aerodroma i ukoliko je vaš hotel dosta udaljen od Malea, verovatno je da ćete leteti posebnim avionom na neki od njih, pa odatle brodom do svoje destinacije.
Viza za Maldive nije potrebna.

MALDIVI

Holiday Island Resort & Spa 4

pozovite nas za informacije o cenama

Paradise Island Resort & Spa 4

pozovite nas za informacije o cenama

Sun Island Resort & Spa 4

pozovite nas za informacije o cenama

DHIGALI Maldives 5

pozovite nas za informacije o cenama

Kurumba Maldives 5

pozovite nas za informacije o cenama

Royal Island Resort & Spa 5

pozovite nas za informacije o cenama

Velassaru Maldives 5

pozovite nas za informacije o cenama