Prolećna putovanja

Zima prolazi, a proleće polako kuca na naša vrata. Sa odlaskom hladne zime, mnoge evropske, ali i svetske metropole se bude. Zato je pravo vreme da izaberete neku od zanimljivih ponuda za prolećna putovanja i osetite sve draži ovog prelepog godišnjeg doba. Nudimo vam najbolju ponudu za prolećna putovanja 2018.Mini Odmor - Španija - Valensija

 

- Polazak: 25.05.2019.         

- Direktan čarter let

- 4 dana

 

pogledajte ponudu (PDF)

 Egipat - Hurgada

 

- MAJ 2019

- Polasci od: 21. maja 2019.

- 8, 10 ili 11 dana

 

pogledajte ponudu (PDF)Zašto baš izabrati prolećna putovanja

Mnogim ljudima je proleće omiljeno godišnje doba. Zašto baš tada ne biste iznenadili vašu dragu osobu putovanjem. Da, govorimo o prolećnim putovanjima.

Baš za prolećna putovanja 2018. želimo vam da upoznate gradove u kojima niste do sad bili, ili, pak, da ponovo doživite najlepše evropske i svetske metropole. Puno je kultura i istorije u svetu, stoje pred vama, a na vama je samo da otputujete i da ih istražite. Najbolji povod za tako nešto su, svakako, prolećna putovanja.

Slike i uspomene kojih ćete se prisećati sa putovanja proleće 2018. neprocenjiva su. Ona će ostati upisana duboko u vama , rado ćete prepričavati prolećna putovanja, i ostaviće neizbrisiv trag kojeg ćete pamtiti kroz ceo vaš život.

Proverite zašto imamo najbolju i najraznovrsniju ponudu za prolećna putovanja

Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje mi ćemo se potruditi da vas ne izneverimo, i da baš ova prolećna putovanja budu početak naše divne poslovne saradnje, koja će, nadamo se, trajati dugi niz godina.

Svake godine ponuda putovanja je sve raznovrsnija i bogatija, tako daćete za prolećna putovanja 2018. godine imati prilike da se uverite zašto nam mnogobrojni zadovoljni klijenti  iz godine u godinu ukazuju sve veće poverenje.