fbpx

AVANI PALM VIEW DUBAI HOTEL & SUITES HOTEL

  • NASLOVNA
  • AVANI PALM VIEW DUBAI HOTEL & SUITES HOTEL

AVANI PALM VIEW DUBAI HOTEL & SUITES HOTEL

Hotel Avani Palm View Dubai Hotel & Suites se nalazi u oblasti Media City, nedaleko od čuvene Palm Jumeirah. U blizini je plaža Mina Seyahi.

AVANI PALM VIEW DUBAI HOTEL & SUITES HOTEL

Lokacija

Hotel Avani Palm View Dubai Hotel & Suites se nalazi u oblasti Media City, nedaleko od čuvene Palm Jumeirah. U blizini je plaža Mina Seyahi. Plaža Barasti se nalazi na 1,2 km, a plaža Sufouh je na 2 km od hotela. Preko puta hotela se nalazi i poznata DRIFT beach (dozvoljen je ulaz za starije od 16 godina). Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Al Maktoum, udaljen 23 km.


Smeštaj

Smeštajne jedinice su veoma moderne sa opremljenom kuhinjom. Takođe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine jedinice nude prostor za sedenje i/ili balkon.

Opšti podaci

Gosti mogu koristiti besplatan WiFi u okviru celog hotela, kao i otvoreni bazen i privatni parking. Tokom boravka se možete opustiti u sauni. U sklopu hotela se nalazi i fitness centar. Na raspolaganju Vam je i terasa za sunčanje.

Hrana i piće

U objektu Avani Palm View Dubai Hotel & Suites se služi doručak na bazi švedskog stola.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

AVANI PALM VIEW DUBAI HOTEL & SUITES HOTEL