fbpx

ASKA RIVER SUITE HOTEL

ASKA RIVER SUITE HOTEL

Nalazi se u regiji Lara. Udaljen je oko 12km od aerodroma u Antaliji o 12km od centra grada.

ASKA RIVER SUITE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u regiji Lara. Udaljen je oko 12km od aerodroma u Antaliji o 12km od centra grada.

Sobe

Standardne sobe su veličine oko 29m² i sastoje se od spavaće sobe, dnevnog boravka sa mini kuhinjom, kupatilom i francuskim balkonom.
Porodične sobe su veličine 32m² i sastoje se od 2 spavaće sobe odvojene vratima i imaju dva kupatila.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 106 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 zgrade. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, telefonska linija, mini bar, ketler, set za čaj i kafu, sef, francuski balkon.

Plaža

Hotelska peščano-šljunkovita plaža se nalazi na 500m od hotela. Postoji besplatan šatl prevoz do plaže koji saobraća na svakih pola sata. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju dodatno, dok se paviljoni naplaćuju i rezervišu unapred.

Usluga

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje - izbor više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu popodne. 

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Masaže i tretmani, sportovi na vodi, bilijar, oprema i časovi tenisa, adventure park, kuglanje, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restorani, uvozna pića.

Sport i zabava

Wet&Wild tematski park (u hotelu Aska Lara) - otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park sa 9 tobogana, teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitness, zabavni program sa laganom animacijom tokom dana i uveče, mini klub za decu (3-12) i Texax Town za junior grupu (12-16)

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, fitness

Napomena

Gosti Aska River Suite-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa hotela i Wet & Wild tematski park