Ukupno 5 hotela u ovoj zemlji

sa cenom od 18

Regije


Srbija

Bivša Jugoslovenska republika, nalazi se na Balkanskom poluostrvu u jugoistočnoj Evropi. Broj stanovnika je oko 8 miliona. Glavni grad je Beograd, a značajni su još Novi Sad, Kragujevac i Niš. Zvanična valuta je Dinar. Najpooznatiji turistički centri su Kopaonik i Zlatibor, a zatim Vrnjačka Banja, Soko Banja, Prolom Banja i mnoge druge. U poslednje vreme sve je vise ponude za seoski turizam, koji ima svoje pristalice u čitavom svetu.

SRBIJA

KOPAONIK

Kopaonik, poznat kao “Krov Srbije”, najveći je planinski masiv u Srbiji i broj jedan zimska turistička destinacija, posećena i leti.

U svom najvišem delu Kopaonik je nalik na kuću ravnog krova te se taj deo naziva Ravni Kopaonik.

Na prostoru Ravnog Kopaonka na nadmorskoj visini od oko 1780 m smestilo se samo središte njegovog turističkog centra. Najveći smeštajni kapaciteti, među kojima su brojni hotela, apartmani, vile, odmarališta, planinarski domovi, nalaze se u tom delu...


ZLATIBOR

Zlatibor je, po mnogima, najlepša planina Srbije. Ova blago zatalasana visoravan prostire se na 1000 kvadratnih kilometara, na prosečnoj nadmorskoj visini od 1000 m. Izuzetna lepota, prijatna lekovita klima, prostrani proplanci i bujni pašnjaci, čine samo deo idiličnog, tipično zlatiborskog pejsaža. Zlatibor je takodje poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju a ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna retkost pod zaštitom.

To je jedinstven lokalitet, nad...


Vrh stranice